TENIS PENTRU COPILUL TĂU

Lansăm un proiect îndrăzneț, "Tenis pentru copilul tău", care se adresează tuturor copiilor de vârstă preșcolară și școlară de pe raza municipiului Pitești și care pornește de la idea că un copil sănătos și fericit înseamnă un copil care face sport. Noi am vrea ca acest sport să fie Tenisul!

Vă doriți un copil sănătos? Lăsați-l să facă sport!
Vă doriți un copil fericit? Alegeți Tenisul!

Alegeți Tenis Club AS Pitești!

Având în vedere momentul favorabil pe care îl parcurge tenisul românesc, printr-o generație de excepție cu care ne mândrim, ne-am gândit că fiecare dintre copiii dumneavoastră poate fi un viitor campion. Prin "Tenis pentru copilul tău", proiect cofinanțat Consiliul Judetean Argeș și sprijinit de Inspectoratul Școlar Județean Argeș, peste 4000 de copii din Pitești vor putea descoperi oferta educațională de la Tenis Club AS Pitești și tainele sportului alb alături de un colectiv tehnic performant. 

Proiectul nostru va cuprinde în cele trei etape de desfășurare: promovarea proiectului în grădinițele și școlile de pe raza municipiului Pitești, demonstrații sportive și meciuri demonstrative cu participarea unor jucători de top mondial, lecții gratuite și tombole cu premii.

Vă așteptăm cu copilul dumneavoastră și vă rugăm să promovați acest demers pentru sport, pentru tenis, pentru sănătate.


Vă mulțumim!

ASOCIAȚIA TENIS CLUB AS PITEȘTI

Sediu social: Str. Teilor Nr.45, Pitești, 110029

CUI: 14355186

Telefon: +40 722 260 365

TENIS CLUB AS PITEȘTI

Adresă: Strada Lunca Nr.110, Bascov, 117045

E-mail: tenisclubas@gmail.com

Telefon: +40 732 258 227

©️ 2020 Tenis Club AS | Toate drepturile rezervate

Concept realizat de scanbox.ro