top of page

Bază Sportivă

Activitățile clubului nostru se desfășoară în cea mai mare parte la baza de tenis Star Arena din localitatea Bascov, pe malul râului Argeș.

Aici am dezvoltat o infrastructură tenisistică la standarde internaționale unde organizăm peste douăzeci de turnee internaționale, naționale și amicale, sub egida ITF, FRT și MPG.

1/12

Facilități și Servicii

6 Terenuri

Baza dispune de 6 terenuri cu zgură, dotate cu nocturnă. Două dintre acestea sunt acoperite și încălzite, având pereți retractabili, ce permit jocul indiferent de condițiile meteorologice.

Vestiare Moderne

Adiacent terenurilor, se află vestiarele, destinate atât femeilor, cât și bărbaților. Cele două vestiare sunt dotate cu toalete și dușuri.

Racordare și Închiriere

Punem la dispoziție servicii de racordaj la tarife foarte bune, doar în baza unei programări cu 24 ore înainte. De asemenea, oferim spre închiriere rachete pentru toate nivelurile de joc.

Internet Wireless

Îți punem la dispoziție internet wireless de mare viteză, util pentru postarea fotografiilor pe rețelele sociale, verificarea scorurilor și consultarea condițiilor meteorologice.

Parcare Privată

Clubul nostru beneficiază de parcare privată și asfaltată. Astfel, te asigurăm că mașina ta este în siguranță și tu poți juca tenis fără  griji.

Terasă și Kiosk

Kiosk-ul nostru îți oferă o gamă largă de produse, de la băuturi reci și calde și până la mingi de tenis. Terasa este un argument potrivit pentru rehidratarea organismului după efort.

bottom of page