top of page

Baza Sportivă Tenis Club AS Ștefănești

Activitățile clubului nostru se desfășoară în cea mai mare parte la baza sportivă

Tenis Club AS din Ștefănești, Argeș - în incinta stadionului Dacia.

Aici am dezvoltat o infrastructură tenisistică la standarde internaționale unde organizăm peste douăzeci de turnee internaționale, naționale și amicale, sub egida ITF, FRT și MPG.

Facilități și Servicii

4 Terenuri

Baza noastră dispune de o suprafața mare de joc pentru cei mari și cei mici și de 4 terenuri cu zgură, cu dotări la standarde internaționale. 

Vestiare Moderne

În apropierea terenurilor, se află zona de toalete destinate atât femeilor, cât și bărbaților și zona de vestiare împărțite pe gen.

Racordare și Închiriere

Punem la dispoziție servicii de racordaj la tarife preferențiale, doar în baza unei programări și oferim spre închiriere rachete pentru toate nivelurile de joc.

Internet Wireless

Îți punem la dispoziție internet wireless de mare viteză, util pentru când vrei să postezi fotografiile direct de pe teren ca să inviți și alți prieteni la mișcare.

Parcare Privată

Clubul nostru beneficiază de o parcare spațioasă, asfaltată, chiar la intrarea în bază, unde îți poți lăsa mașina în siguranță.

Terasă

Relaxează-te după un antrenament solicitant sau servește o bere alături de adversar după un meci disputat – găsești la noi răcoritoare pentru rehidratarea organismului după efort.

bottom of page